bccIn het jaar 1945 opende Herman Bakker en zijn zoons, Carel en Coos een winkel in Amsterdam- West. Vanaf 1969 is Herman gestopt en zijn Carel en Coos samen verder gegaan. Sinds dien is de winkelnaam veranderd in BCC ( Bakker, Cash & Cary.). Na verloop van de jaren groeide Bcc op tot een bekende en gewaardeerde elektronicaketen in het westen van het land. In 1997 hebben Carel en Coos hun aandelen verkocht aan ‘Engelse Retail concern Kingfisher.’ Winkels werden verspreid door heel Nederland. Dat zijn er momenteel 71. Vanaf 2005 heeft Bcc een eigen webshop.

Wat voor een winkel is BCC
BCC is een winkel en webshop waar veel elektronische producten worden verkocht.

Welke producten verkopen ze
Zowel in de winkel als op de webshop zijn er voornamelijk elektronische producten te koop. Ook zijn er bij BCC accessoires te koop voor bij de elektronische producten, zoals voor bescherming voor bij een apparaat als voor spullen om het op te pimpen.

Service
Er is gratis bezorging wanneer je bij BCC besteld. Ook is het meestal direct de volgende dag direct al in huis. Voor vragen is er een klantenservice met een forum waar veel gestelde vragen op zijn beantwoord. Anders kan er ook altijd nog contact opgenomen worden met de customer service, en er kan ook altijd informatie naar de winkel gegaan worden. Bij BCC worden ook de kapotte en defecten producten van de klanten gratis gemaakt die onder de garantie en de voorwaarden vallen.

Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg