Tegenwoordig kun je raamdecoratie in allerlei soorten en maten bestellen in verschillende webshops. Heel handig natuurlijk, maar het is wel belangrijk om te controleren of de webshop betrouwbaar is en of de raamdecoratie van hoge kwaliteit is. Het is vervelend dat als je veel geld betaald hebt voor goede raamdecoratie en hier ook misschien wel een paar weken op gewacht hebt, de kwaliteit vervolgens slecht is. Bovendien moet je soms wel 4 tot 6 weken wachten voordat de raamdecoratie geleverd is. Als het dan niet in één keer goed is, is het zonde van je tijd en geld. In dit artikel geven we je 4 dingen waaraan je kan zien of een webshop voor raamdecoratie zoals rolgordijnen of Houten jaloezien, betrouwbaar is.

Ga naar de showroom om de kwaliteit te checken

Als de webshop een fysieke showroom heeft, is deze betrouwbaarder dan wanneer dit niet zo is. Ga altijd voordat je houten lamellen besteld, even kijken in de showroom. Pas dan zie je of de kwaliteit van het hout daadwerkelijk goed is en hoe het er in het daglicht uitziet. Op een foute kan een gordijn er heel anders uitzien dan in werkelijkheid. Pas als je het in het echt hebt gezien kun je de kwaliteit bepalen.

Check de website op contactgegevens

Wanneer de website duidelijk de contactgegevens van de webshop vermeld, is dit een goed teken. Staat er niet alleen een mailadres, maar ook adresgegevens en een telefoonnummer, dan kan je webshop goed bereiken. Als je bijvoorbeeld Houten jaloezieen op maat besteld, maar de maat is net niet goed, dan kun je de webshop makkelijk bereiken.
Kijk naar de recensies
Wanneer de webshop veel goede recensies heeft, is de betrouwbaarheid hoger. Als veel mensen tevreden zijn over de kwaliteit van het materiaal, en het functioneren van de jaloezieën, maar ook over de levering en de prijs-kwaliteitverhouding kun je er vanuit gaan dat de jaloezieën van goede kwaliteit zijn.

Categorieën: Geen categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *