de bijenkorfIn het jaar 1870 heeft Phillip Goudsmit in Amsterdam het ‘magazijn de Bijenkorf’ geopend. Toen hij stierf in 1889 heeft zijn neef Arthur Isaac het bedrijf overgenomen. Na veel succes opent Isaac meerdere filialen door het hele land, in bijna allemaal nieuwe ontworpen gebouwen. In het jaar 2009 kreeg de Bijenkorf zijn eigen webshop.

Wat voor een winkel is de Bijenkorf
Met ruim 3.000 werknemers is de bijenkorf een hele grote winkel en heeft een uitgebreide webshop met een heel breed assortiment, waar je bijna voor al je wensen terecht kan.

Welke producten verkopen ze
In het assortiment van de Bijenkorf is bijna alles te vinden. Alle producten staan in verschillende categorieën, waardoor de producten makkelijk te vinden zijn. Ook qua merken is er zowel als in de winkel als in de webshop veel keuze.

Service
Als je een web account hebt aangemaakt op de webshop, zijn er geen bezorgkosten bij de Bijenkorf. Ook zijn bestellingen de volgende dag bij de klanten in huis, en heeft de klant 21 dagen om de bestelling te kunnen retourneren, als ze niet tevreden zijn met het product. Veel gestelde vragen zijn beantwoord op een klantenforum, anders is er altijd nog contact op te nemen overdags en ’s avonds door te bellen, chatten, WhatsAppen of via hun social media.

Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg