Geldvisie.com is een website die zich richt op de snel groeiende crypto markt. Bezoekers kunnen hier terecht voor informatie over verschillende cryptocurrency en kunnen direct zien waar een bepaalde munt gekocht of verkocht kan worden. Daarnaast biedt Geldvisie handige koerspagina’s en crypto nieuws.

Geldvisie.com

Geldvisie.com verkoopt zelf geen producten, maar tracht consumenten met interesse voor een bepaald product, te koppelen aan een geschikte partij die dit product aanbiedt. Dat is met cryptocurrency handig, mede omdat verschillende crypto producten nog erg moeilijk te krijgen zijn. Zeker voor bezoekers met weinig ervaring biedt Geldvisie.com een uitkomst.

Geldvisie.com biedt de mogelijkheid vragen te stellen via het contactformulier. Dit is een gratis service waarbij het gegeven antwoord op de gestelde vraag wordt toegevoegd aan het ‘veelgestelde vragen’ overzicht. Door een vraag te stellen, kan zo iedereen meekijken naar het antwoord, waardoor een specifieke vraag over cryptocurrency slechts eenmaal gesteld hoeft te worden.

Geldvisie.com heeft als doel om uit te groeien tot één van de grootste cryptocurrency website in Nederland.

Categorieën: Blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *