Iedereen is gebaat bij een goede en verzorgde levering, zowel de verzender als de ontvanger van een pakket. Het is immers van belang dat producten onbeschadigd afgeleverd worden. Bovendien is de presentatie van een product ook zeer belangrijk. Als alles er goed verzorgd en mooi uitziet zijn mensen automatisch enthousiaster over de inhoudt. Met die ideeën is gepakt.nl opgericht en bekend geworden. Door jaren van ervaring in verpakking en transport weten de mensen van gepakt.nl precies wat er nodig is om een pakketje op de perfecte manier af te leveren.

Pas je verpakking precies aan je wensen aan

Op gepakt.nl is er van alles mogelijk om verpakkingen te ontwerpen die perfect aansluiten bij je product en je persoonlijke smaak. Voor een goede presentatie en verzending staan twee dingen centraal, de doos en het grafische ontwerp.

De perfecte doos voor jou

Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren en een verschillende soorten pakketten zijn gebaat bij verschillende soorten dozen. Bij gepakt.nl worden dozen van verschillende materialen verkocht. Alle producten zijn van zeer hoge kwaliteit en de opties die aangeboden worden op de site zorgen stuk voor stuk voor een veilige levering. Dit voorkomt een hoop zorgen voor de verzenders omdat ze er verzekerd van kunnen zijn dat hun producten onbeschadigd worden bezorgd. Uiteraard is het voor de ontvanger ook belangrijk dat een product goed en volledig aankomt. Klanten hebben goed in de gaten hoe er met hun producten om wordt gegaan en een verzorgde levering is onderdeel van een goede klantenservice en cruciaal voor het opbouwen van een goede en langdurige relatie met klanten.

Altijd het perfecte type verpakking

Om het allemaal wat makkelijker te maken zijn de meest populaire producten op een rijtje gezet op gepakt.nl. Hierdoor is er een geschikte doos voor elk soort product. Alle dozen zijn vervaardigd van hoogwaardig karton en speciaal ontwikkelt voor een veilige bezorging. De selectie van doostypes die gemaakt is door gepakt.nl is niet definitief. Dat wil zeggen dat je contact kunt opnemen met gepakt.nl als je je producten graag geleverd ziet in een doostype die niet op de website staat. Samen met de klant wordt er dan gezorgd dat de perfecte verpakking samengesteld wordt.

Speciaal voor jou dozen op maat gemaakt

Dozen die besteld worden op gepakt.nl worden speciaal op maat gemaakt. Voor elk formaat product kun je op gepakt.nl terecht voor een geschikte verpakking. Een goede maat verpakking zorgt voor een goede uitstraling van een product. Bovendien kunnen door het gebruik van te grote dozen de kosten van de levering snel oplopen. Bij gepakt.nl ben je altijd verzekerd van een op maat gemaakte doos.

Betrouwbare meningen Tommy Teleshopping

Categorieën: Blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *